Olasz levesek (Zuppe)
Olasz tojásleves (Stracciatella)
A Stracciatella leves egy egyszerű, mégis finom olasz leves, melynek fő összetevői a tojás, a parmezán sajt és a húsleves. A neve a "stracciare" igéből…
Tovább olvasomPasta e fagioli, az olasz tésztás bableves
A Pasta e Fagioli, az olasz konyha egyik klasszikus étele, melynek jelentése "tészta és bab". Ez az étel a hagyományos olasz vidéki konyha szellemét tükrözi,…
Tovább olvasomOlasz sütőtökkrémleves (Vellutata di Zucca)
A Vellutata di Zucca, egy eredeti olasz, ízekben gazdag és mégis egyszerű sütőtökkrémleves tejszín nélkül, amely mélyen gyökerezik Olaszország gasztronómiai…
Tovább olvasomOlasz paradicsomleves (Zuppa di Pomodoro)
Egy egyszerű és ízletes leves, amely tökéletes a nyári napokon. A friss paradicsom, a bazsalikom és a fokhagyma gazdag és frissítő ízt kölcsönöznek a…
Tovább olvasomMinestrone leves
Az autentikus olasz minestrone leves egy klasszikus fogás, amelyet a hagyományos olasz konyha szerelmesei imádni fognak. Ez a tápláló és ízletes leves…
Tovább olvasom